Înghețată De Fasole De Vanilie
Inghetata de fasole de vanilie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 9 porții cu 205 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână lapte, pastă de fasole de vanilie, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie, și Parfaits de fasole de vanilie cu boabe de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Treceți treptat în lapte și smântână. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 10-12 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Bateți gălbenușul de ou până se îngroașă ușor. Bateți treptat aproximativ 1 cană de amestec de smântână fierbinte în gălbenuș.
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de smântână rămas, amestecând constant.
Bateți în pasta de fasole de vanilie. Se răcește 1 oră, amestecând ocazional.
Așezați folie de plastic direct pe amestecul de cremă și răciți 8 până la 24 de ore.
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și timpul pot varia.)
* Extractul de vanilie poate fi înlocuit.
Încercați aceste răsuciri!
Înghețată de ciocolată-zmeură: înainte de a transfera înghețata într-un recipient pentru congelare ulterioară, amestecați 4 oz. ciocolată semidulce tocată mărunt și pliați ușor în 1/4 cană de conserve de zmeură fără Semințe topite.
Înghețată de plăcintă cu cremă de nucă de cocos: reduceți laptele la 1 cană. Se amestecă 1 cană de lapte de cocos în amestecul de zahăr cu lapte. Înainte de a transfera înghețata într-un recipient pentru congelare ulterioară, amestecați 3/4 cană de nucă de cocos prăjită, îndulcită.