Semilune

Semilune
Crescents este un hor d ' oeuvre care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, apă cu gheață, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Semilune De Ceapă, Nutella Crescents, și Semilune De Pecan.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți unt, trebuie să fie rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Amestecați untul cu făina până seamănă cu firimiturile fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați zahăr alb, nuci și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
NuciNuci
SareSare
4
Se amestecă bine, adăugând apă cu gheață până când faceți aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
5
Adăugați extract de vanilie și frământați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
6
Rulați pe o placă cu făină de 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Tăiați în forme de semilună folosind un pahar de whisky acoperit cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Coaceți la 350 de grade F (180 de grade C) până când fundul se rumeneste ușor. În timp ce este fierbinte, rulați zahărul de cofetărie (de obicei folosesc o pungă maro sau o pungă baggie pentru a rula fursecurile cu zahărul pudră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista