Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat)

Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tangerine Semifreddo (Frozen Tangerine Souffle). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fistic, smântână grea, gelatină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Semifreddo de mandarină cu migdale sărate fragile, Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, și Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul des Chartrons Bordeaux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista