Semifreddo cu miere de flori sălbatice cu napolitane de susan cu miere
Semifreddo cu miere de flori sălbatice cu napolitane de susan cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, miere ușoară, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată Cu Adevărat Crudă Cu Miere De Flori Sălbatice Și Mure, Batoane De Pâine Scurtă Cu Miere De Flori Sălbatice, și Cartofi dulci glazurați cu miere și Whisky de flori sălbatice.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 1 lingură de apă într-un castron mic și lăsați să stea să se înmoaie.
Bateți crema într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi, apoi răciți, acoperite.
Amestecați mierea, zahărul, sarea și restul de 2 linguri de apă într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând ocazional până când zahărul este dizolvat. Se fierbe, netulburat, până când amestecul înregistrează 238 cm. F pe termometru (etapa cu bilă moale; poate fi necesar să înclinați tigaia pentru a obține temperatura; Vezi nota bucătarilor, mai jos), aproximativ 4 minute.
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu cu bătăi curățate la viteză mare până când sunt groase și palide, aproximativ 4 minute. Reduceți viteza la mediu și turnați amestecul de miere fierbinte într-un flux lent în gălbenușuri (încercați să evitați bătătoarele și partea laterală a bolului). Tigaie de rezervă. Adăugați imediat amestecul de gelatină în tigaia fierbinte cu miere, învârtindu-se până se dizolvă, apoi bateți gelatina lichidă în amestecul de gălbenușuri și continuați să bateți până când amestecul este palid, gros și complet rece, 3 până la 5 minute.
Îndoiți o treime din frișcă în amestec de miere cu o spatulă de cauciuc până când se combină, apoi pliați frisca rămasă ușor, dar bine.
Împărțiți amestecul uniform între ramekins, apoi acoperiți cu folie de plastic și congelați până la îngheț, cel puțin 1 oră.
Tapetați o foaie de copt cu pergament.
Se amestecă împreună smântână, zahăr, miere și sare într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până când amestecul este auriu și înregistrează 260 F pe termometru (etapa hard-ball; Vezi nota bucătarilor, mai jos), aproximativ 6 minute.
Îndepărtați amestecul de pe foc și amestecați imediat semințele de susan, apoi turnați uniform pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament și întindeți-o într-un strat foarte subțire (aproximativ o rundă de 9 inci) cu o spatulă offset. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute (bomboanele vor fi ușor flexibile), apoi se răcește pe foaie în frigider până la greu, 2 până la 3 minute.
Scoateți caramelul din pergament și rupeți-l în bucăți foarte mici (mai puțin de 1/4 inch) cu mâinile sau cu un sucitor.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, apoi adăugați miere, bătând până se combină. Bateți în albuș de ou până se combină bine, apoi reduceți viteza la minim și adăugați făină și sare până se combină. Se răcește aluatul, acoperit, până când este ușor ferm, aproximativ 30 de minute.
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Folosind spatula offset, întindeți jumătate din aluat (aproximativ 1/3 cană) într - un dreptunghi foarte subțire, de 14 pe 11 inci, pe 1 foaie. Folosind vârful spatulei sau un cuțit de unt, tăiați 12 pătrate răzuind cuțitul prin aluat pentru a face un spațiu de 1/4 inch între secțiunile de aluat.
Presărați jumătate de caramel de susan uniform peste aluat. Repetați cu aluatul rămas și fragil pe a doua foaie.
Coaceți napolitane, comutați poziția foilor și rotiți 180 de grade la jumătatea coacerii, până devin aurii (unele părți pot fi aurii palide), aproximativ 8 minute. Se răcește la temperatura camerei pe foi pe rafturi, aproximativ 10 minute. Îndepărtați pergamentul de pe napolitane.
Curățați și tăiați orice miez alb din portocale cu un cuțit ascuțit.
Tăiați portocalele pe lungime în felii groase de 1/4 inch, aruncând miezul alb din centru, apoi tăiați feliile în zaruri de 1/4 inch.
Umpleți un castron mare cu apă rece și înmuiați 1 ramekin (cu semifreddo) în apă 3 secunde.
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii, apoi inversați ramekin pe o farfurie de desert, eliberând ușor semifreddo. (Poate fi necesar să rulați cuțitul de mai multe ori și să scoateți ușor semifreddo ușor; dacă este necesar, neteziți partea superioară și părțile laterale cu cuțitul.) Repetați cu ramekins rămase.
Lingurați portocala tăiată cubulețe peste și în jurul fiecărei semifreddo și serviți fiecare cu 1 sau 2 napolitane de susan cu miere.
* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de sirop, pune bec de termometru în cratiță și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de cratiță. Verificați frecvent temperatura.* Aluatul de napolitane cu miere și caramelul de susan pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite, învelite strâns în folie de plastic.