Seattle Câini
Rețeta Seattle Dogs ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 324 calorii. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați hot dog-uri de vită, gust de murături, chifle de hot dog și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Seattle Câini, Seattle Câini, și Seattle Cremă De Brânză Câini.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Puneți hot dog - urile pe grătar la foc mediu. Gatiti neacoperit 10-15 minute, rotind frecvent, pana cand este fierbinte.
Întindeți 1 lingură de cremă de brânză pe partea tăiată a jumătății inferioare a fiecărui coc.
Puneți hot dog - urile pe chifle. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și rossimbroulvine sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.