Se prăjește orez cu carne de porc
Stir-Fry cu orez de porc este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 187 de calorii, 9 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, orez, sos de soia și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: prăjit de orez de porc, prăjire de porc și legume cu orez caju și prăjire de varză chinezească cu fidea de orez, carne de porc și coriandru.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau wok, căliți carnea de porc în 2 lingurițe de ulei timp de 3-5 minute sau până când nu mai este roz.
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, încălzește uleiul rămas.
Se adauga ciupercile, mazarea, castanele de apa, ardeii, ceapa si usturoiul; se prăjește până când legumele sunt crocante și fragede.
Combinați sosul de soia și zahărul; se amestecă în amestecul de legume. Gatiti 1-2 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Se amestecă orezul; gătiți timp de 3-5 minute sau până când se încălzește, amestecând din când în când.