Se amestecă rapid și ușor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să prăjiți rapid și ușor. O porție conține 294 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.17 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, usturoi, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Se Amestecă Tăiței De Dovlecei (Ușor + Paleo), Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, și Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc cu mirin, oțetul de orez și sosul de soia. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider în timp ce pregătiți ingredientele rămase.Feliați ciupercile, ardeiul verde, partea verde a cepei verzi și puneți-le deoparte. Se toacă partea albă de ceapă verde, usturoi și ghimbir.
Încălziți wok-ul sau tigaia mare la foc mediu, apoi acoperiți cu ulei de susan.
Se sotează ceapa verde tocată, usturoiul și ghimbirul până se parfumează. Creșteți căldura la mare. Strângeți marinada de pe carnea de porc și puneți carnea de porc în wok. Rezervă marinada. Gatiti si amestecati pana cand carnea de porc nu mai este roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă ciupercile, ardeiul verde și ceapa verde feliată. Gatiti, amestecand, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 4 minute. Se amestecă marinada rezervată și se gătește aproximativ 2 minute.