Se amestecă carnea de porc prăjită și varza cu sos de fasole neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită și varza cu sos de fasole neagră. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $ 4.76 pe portie. O porție conține 524 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați boabe de soia fermentate, varză napa, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Varză de Bruxelles prăjită și carne de porc în sos de fasole neagră, Varza de Bruxelles prăjită și carnea de porc în fasole neagră, și Scoici prăjite cu sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de porc într-un castron cu ghimbir, usturoi, 1/2 lingură sos de soia ușor, sos de soia întunecat, 1 lingură vin de orez, zahăr brun și 2 lingurițe amidon de porumb.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți ingredientele rămase. Într-un castron mic combinați sosul de soia rămas, vinul de orez și amidonul de porumb cu oțet și fasole neagră fermentată. Se amestecă pentru a dizolva complet amidonul de porumb.
Încălziți 2 linguri de ulei în wok sau tigaie mare la foc mare până la fumat.
Adăugați carnea de porc și amestecați prăjirea până când este aproape complet gătită, 2 până la 3 minute. Se amestecă frecvent pentru a preveni lipirea.
Transferați carnea de porc în farfurie și readuceți wok-ul la foc mare.
Când wok fumează din nou, adăugați varză, aruncând pentru a acoperi cu ulei. Când varza tocmai a început să se ofilească și să devină crocantă pe margini (aproximativ 1 minut), întoarceți carnea de porc la wok împreună cu sosul de fasole neagră rezervat. Se amestecă până când varza este doar fragedă și carnea de porc este gătită, încă 2-3 minute. Sare după gust înainte de a fi transferat într-un castron sau platou.
Se servește cu orez și un strop de Sriracha.