Scânduri Crocante De Cartofi Cu Usturoi

Scânduri Crocante De Cartofi Cu Usturoi
Scândurile crocante de cartofi cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 269 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cartofi roșii, ketchup, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi Copt Crocant Parmezan Pene De Cartofi, Supă cremoasă de cartofi cu usturoi prăjit cu Bruxelles crocant, și Chipsuri crocante de cartofi coapte cu Sriracha usturoi iaurt Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați două tăvi de foi de prăjire în cuptor pentru a se încălzi (tăvile fierbinți ajută la prevenirea lipirii cartofilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Spălați și frecați ușor cartofii pentru a îndepărta murdăria sau pielea dură. Folosind un cuțit ascuțit sau o mandolină, feliați cartofii pe lungime în scânduri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați într-un castron mare sau oală cu apă și clătiți pentru a îndepărta excesul de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se scurge bine și se usucă.
6
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, usturoiul tocat și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați scândurile de cartofi și aruncați pentru a acoperi totul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Scoateți tăvile fierbinți din cuptor și așezați scândurile pe tăvi într-un singur strat uniform. Presărați ușor ardeiul pe cartofi, apoi puneți tăvile înapoi la cuptor și prăjiți până devin aurii și crocante, 20 până la 25 de minute, răsturnând la jumătate. Când ați terminat, folosiți o spatulă de pește pentru a o scoate din tăvi. Se condimentează cu sare și se servește cu ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista