Scuppernong Jelly

Scuppernong Jelly
Scuppernong jeleu ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 250 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină pudră, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Muscadină și Scuppernong jeleu, Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s Jelly Maker Sweet Apple Jelly Glaze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se spală Scuppernongs; se pune într-un 6-qt. cuptor olandez din oțel inoxidabil sau emailat sau altă cratiță mare, grea, nereactivă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând frecvent, 20 de minute sau până când majoritatea semințelor au fost eliberate din pulpă, zdrobind Scuppernongs cu un masher de cartofi pentru a aluneca piei din pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Clătiți cheesecloth și stoarceți excesul de apă. Aliniați o strecurătoare mare cu cheesecloth. Set strecurătoare peste un castron mare sau oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă amestecul Scuppernong în cheesecloth și se lasă să stea cel puțin 1 oră. Măsurați lichidul (ar trebui să aveți aproximativ 412 căni) și reveniți la cuptorul olandez, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele așa cum este descris pe pagină
6
În timp ce borcanele fierb, adăugați 34 de căni de zahăr pentru fiecare 1 cană de suc în sucul Scuppernong din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați suc de lămâie. Aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8
Se presară pectină, se amestecă bine și se întoarce la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când fierberea dispare. Îndepărtați spuma de pe suprafață cu o lingură de metal și aruncați-o.
10
Umpleți și procesați borcanele așa cum este descris pe pagină depozitați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat.
11
Lăsați să stea cel puțin 1 săptămână înainte de servire pentru a permite jeleului să se stabilească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
12
Serviți pe biscuiți sau cu Brie și biscuiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Pentru LegarePentru Legare
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista