Scuppernong Jelly
Scuppernong jeleu ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 250 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină pudră, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Muscadină și Scuppernong jeleu, Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s Jelly Maker Sweet Apple Jelly Glaze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se spală Scuppernongs; se pune într-un 6-qt. cuptor olandez din oțel inoxidabil sau emailat sau altă cratiță mare, grea, nereactivă.
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând frecvent, 20 de minute sau până când majoritatea semințelor au fost eliberate din pulpă, zdrobind Scuppernongs cu un masher de cartofi pentru a aluneca piei din pulpă.
Clătiți cheesecloth și stoarceți excesul de apă. Aliniați o strecurătoare mare cu cheesecloth. Set strecurătoare peste un castron mare sau oală.
Se toarnă amestecul Scuppernong în cheesecloth și se lasă să stea cel puțin 1 oră. Măsurați lichidul (ar trebui să aveți aproximativ 412 căni) și reveniți la cuptorul olandez, aruncând solidele.
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele așa cum este descris pe pagină
În timp ce borcanele fierb, adăugați 34 de căni de zahăr pentru fiecare 1 cană de suc în sucul Scuppernong din cuptorul olandez.
Adăugați suc de lămâie. Aduceți la fierbere. Se fierbe 5 minute, amestecând frecvent.
Se presară pectină, se amestecă bine și se întoarce la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să stea până când fierberea dispare. Îndepărtați spuma de pe suprafață cu o lingură de metal și aruncați-o.
Umpleți și procesați borcanele așa cum este descris pe pagină depozitați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat.
Lăsați să stea cel puțin 1 săptămână înainte de servire pentru a permite jeleului să se stabilească complet.
Serviți pe biscuiți sau cu Brie și biscuiți, dacă doriți.