Scufundare la sud de graniță
Sud-de-frontieră Dip este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită, salsa, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Chowder la sud de graniță, Quiche la sud de graniță, și La sud de muschi de frontieră pentru două.
Instrucțiuni
Combinați fasolea și salsa; se amestecă bine. Se amestecă amestecul într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 10 minute. Descoperiți, presărați cu brânză și coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când brânza se topește.