Scufundare la sud de graniță

Scufundare la sud de graniță
Sud-de-frontieră Dip este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită, salsa, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Chowder la sud de graniță, Quiche la sud de graniță, și La sud de muschi de frontieră pentru două.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea și salsa; se amestecă bine. Se amestecă amestecul într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 10 minute. Descoperiți, presărați cu brânză și coaceți la 350 timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista