Scrapple

Scrapple
Scrapple ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1151 calorii. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb prăjită, inimă de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Scrapple, Scrapple De Sud, și Colegiul Scrapple pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din jurul vârfului inimii și îndepărtați tendoanele.
2
Tăiați inima în 4 bucăți și puneți-o într-un ceainic greu cu oasele cărnoase și ficatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
3
Adăugați 3 litri de apă, acoperiți și fierbeți ușor timp de 3 ore până când carnea cade din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se strecoară bulionul într-un vas curat. Aruncați oasele și puneți carnea printr-o mașină de tocat grosier. Grind inima și ficatul cât mai fin posibil și combinați cele 2 amestecuri de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Combinați făina de porumb și condimentele și adăugați treptat la bulionul care fierbe, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu și adăugați amestecul de carne. Se amestecă până când totul este bine amestecat. Gatiti incet timp de 30 de minute, amestecand aproape constant, astfel incat sa nu se lipeasca de fund, deoarece va fi destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
După 30 de minute este gata să se toarne. Clătiți 9 pâini mici cu apă rece sau ungeți-le și turnați scrapple-ul în partea de sus a tigăilor. Setați tigăile să se răcească și când se răcește la frigider până a doua zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScrappleScrapple
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Când este gata de mâncare, desfaceți scrapple-ul pe o tăietură și tăiați-l în felii groase de 1/4 inci. Topiți grăsimea într-o tigaie și prăjiți feliile până se rumenesc și cruste pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScrappleScrapple
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Serviți imediat cu sau fără sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
10
Pâinile pot fi nemodificate și congelate, dar se vor păstra la frigider timp de aproximativ 1 săptămână.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista