Scrapple
Scrapple ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 1151 calorii. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb prăjită, inimă de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Scrapple, Scrapple De Sud, și Colegiul Scrapple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din jurul vârfului inimii și îndepărtați tendoanele.
Tăiați inima în 4 bucăți și puneți-o într-un ceainic greu cu oasele cărnoase și ficatul.
Adăugați 3 litri de apă, acoperiți și fierbeți ușor timp de 3 ore până când carnea cade din oase.
Se strecoară bulionul într-un vas curat. Aruncați oasele și puneți carnea printr-o mașină de tocat grosier. Grind inima și ficatul cât mai fin posibil și combinați cele 2 amestecuri de carne.
Aduceți bulionul la foc mic.
Combinați făina de porumb și condimentele și adăugați treptat la bulionul care fierbe, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu și adăugați amestecul de carne. Se amestecă până când totul este bine amestecat. Gatiti incet timp de 30 de minute, amestecand aproape constant, astfel incat sa nu se lipeasca de fund, deoarece va fi destul de gros.
După 30 de minute este gata să se toarne. Clătiți 9 pâini mici cu apă rece sau ungeți-le și turnați scrapple-ul în partea de sus a tigăilor. Setați tigăile să se răcească și când se răcește la frigider până a doua zi.
Când este gata de mâncare, desfaceți scrapple-ul pe o tăietură și tăiați-l în felii groase de 1/4 inci. Topiți grăsimea într-o tigaie și prăjiți feliile până se rumenesc și cruste pe ambele părți.
Serviți imediat cu sau fără sirop de arțar.
Pâinile pot fi nemodificate și congelate, dar se vor păstra la frigider timp de aproximativ 1 săptămână.