Scotch-uri din ovăz într-o tigaie
„Scoicii de ovăz în tigaie” ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde rețetele de deserturi. Această rețetă are 24 de porții și costă 32 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 262 de calorii . 99 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „Găină de vânat Cornish cu sos de whisky și smântână” , „Scoici Saint-Jacques rumenite cu quinoa și bacon ” și „Pan Con L'uva” .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți ușor o tavă de copt de 23x33 cm.
Într-un bol, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un bol mare, pasați untul, zahărul alb și zahărul brun până obțineți o compoziție fină și cremoasă și încorporați ouăle cu un tel până obțineți un amestec cremos. Încorporați treptat amestecul de făină, fulgii de ovăz și 1 1/2 cană de chipsuri de caramel.
Apăsați aluatul în tava de copt pregătită și presărați deasupra cu restul de 1/2 cană de chipsuri de caramel.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus este aurie, 30-35 de minute. Lăsați să se răcească în tavă înainte de a tăia în batoane și a servi.