Scotch Shortbread I
Scotch Shortbread i este un vegetarian desert. Această rețetă face 48 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, făina de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Scotch Egg, Scotch Egg, și Scotch Egg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti ingredientele uscate peste untul nesarat, inmuiat.
Se taie în unt până se încorporează complet.
Frământați aluatul pe suprafața făinoasă până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Rulați aluatul în 2 cilindri și acoperiți cu folie de plastic. Chill o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Frământați aluatul pentru a se înmuia puțin, apoi rulați 1/4 inch grosime și tăiați cu un tăietor de prăjituri.
Coaceți timp de 5 minute pe foaia de cookie-uri fără grăsime.