Scotch Shortbread I

Scotch Shortbread I
Scotch Shortbread i este un vegetarian desert. Această rețetă face 48 de porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina, făina de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Scotch Egg, Scotch Egg, și Scotch Egg pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti ingredientele uscate peste untul nesarat, inmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Se taie în unt până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Frământați aluatul pe suprafața făinoasă până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați aluatul în 2 cilindri și acoperiți cu folie de plastic. Chill o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Frământați aluatul pentru a se înmuia puțin, apoi rulați 1/4 inch grosime și tăiați cu un tăietor de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
7
Coaceți timp de 5 minute pe foaia de cookie-uri fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista