Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Scotch Scones ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de stafide, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Încercați Biscuiți de dimineață de Crăciun {aka fasole de vanilie, nucșoară și biscuiți parfumați cu rozmarin}, Cum se fac biscuiți într-un cuptor cu prăjitor de pâine și A Pentru fructe de pădure și biscuiți cu cremă, și Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați untul frecând amestecul între degete până când amestecul este fin și sfărâmicios; amestecați stafidele. Într-un castron mic, amestecați oul și laptele; se amestecă cu ingrediente uscate pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Unt
Aluat
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/4 inch grosime. Dip cutter în făină, și ștampila scones. Poate fi necesar să re rola aluatul pentru a obține 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți grătarul antiaderent uscat la foc mediu. Gatiti fiecare parte a sconei pana cand este usor ridicata si maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.