Scorțișoară Pâine Prăjită Crunch Plăcintă Cu Înghețată

Cinnamon Toast Crunch placinta cu inghetata de la Londra ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 347 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, topping biciuit, cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară Pâine Prăjită Crunch Înghețată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În plăcuța de plăcintă cu adâncime de 10 inci, amestecați 3 căni de cereale zdrobite și unt topit cu furculița până când sunt bine combinate. Apăsați ferm amestecul în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă pentru a face crustă.
Rezervați câteva linguri de topping de caramel pentru garnitură.
Se toarnă restul de topping în partea de jos a crustei.
Lăsați înghețata să se înmoaie ușor în timp ce prăjiți nuca de cocos. În cratița antiaderentă de 3 litri, încălziți nuca de cocos la foc mare, amestecând constant, până când nuca de cocos se rumeneste.
Transferați nuca de cocos în farfurie; rece.
Puneți înghețată ușor înmuiată într-un castron mare. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos prăjită. Puneți înghețată în placa de plăcintă căptușită cu crustă, folosind spatula pentru a crea movilă în centrul crustei. Congelați până la ferm, aproximativ 1 oră.
Pentru a servi, întindeți toppingul biciuit deasupra înghețatei.
Stropiți topping de caramel peste porții individuale de plăcintă; se presară cu 1/4 cană de cereale și nucă de cocos prăjită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.