Scorțișoară - Espresso Churros
Cinnamon-Espresso Churros este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 120 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Dacă aveți la îndemână unt, pudră de espresso instant, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scorțișoară Churros, Mini Churros Cu Praf De Scorțișoară, și Churros cu zahăr de scorțișoară și sos de ciocolată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un termometru pentru prăjit o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea (recomandat: Ateco 982
Zahăr de scorțișoară: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, scorțișoara și pudra de espresso. Pune deoparte.
Churros: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și praf liberal cu făină. Pune deoparte. Într-o cratiță cu fund greu sau cuptor olandez, combinați apa, untul, zahărul, pudra de espresso și sarea la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și, folosind o lingură de lemn, amestecați 1 cană de făină dintr-o dată. Puneți tigaia la foc mic și amestecați continuu până când amestecul formează un aluat gros, aproximativ 2 minute.
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Cu mașina care funcționează la viteză medie, adăugați încet ouăle. Continuați să bateți până când ouăle sunt complet încorporate și aluatul este gros, aproximativ 4 minute.
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în bușteni lungi de 4 inci.
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit introdus în ulei ajunge la 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în câteva minute.) Folosind o spatulă metalică subțire, transferați aluatul, câte 4 bucăți, în uleiul încins și prăjiți până se întunecă-auriu și crocant, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rulați zahărul scorțișoară-espresso cât este încă fierbinte.
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat.