Cinnamon-Espresso Churros este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 120 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Dacă aveți la îndemână unt, pudră de espresso instant, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scorțișoară Churros, Mini Churros Cu Praf De Scorțișoară, și Churros cu zahăr de scorțișoară și sos de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un termometru pentru prăjit o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea (recomandat: Ateco 982
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Sac De Patiserie
3
Zahăr de scorțișoară: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, scorțișoara și pudra de espresso. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Scorțișoară
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Churros: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și praf liberal cu făină. Pune deoparte. Într-o cratiță cu fund greu sau cuptor olandez, combinați apa, untul, zahărul, pudra de espresso și sarea la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc și, folosind o lingură de lemn, amestecați 1 cană de făină dintr-o dată. Puneți tigaia la foc mic și amestecați continuu până când amestecul formează un aluat gros, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
6
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Cu mașina care funcționează la viteză medie, adăugați încet ouăle. Continuați să bateți până când ouăle sunt complet încorporate și aluatul este gros, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
7
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Puneți aluatul pe foaia de copt pregătită în bușteni lungi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
8
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
9
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit introdus în ulei ajunge la 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în câteva minute.) Folosind o spatulă metalică subțire, transferați aluatul, câte 4 bucăți, în uleiul încins și prăjiți până se întunecă-auriu și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Scurgeți pe prosoape de hârtie și rulați zahărul scorțișoară-espresso cât este încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
1 Cană Alune Măcinate Fin
Zahăr
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat.