Reteta scorțișoară Crumble plăcintă cu mere ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 497 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, înghețată vanillan, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară, Apple Scorțișoară Crumble, și Bare De Mărunțire Cu Scorțișoară De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, sarea și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt și scurtare; frecați cu vârful degetelor până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Se amestecă 3 linguri de apă cu gheață și oțet într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Stropiți peste amestecul de făină; se amestecă cu furculița până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Folie
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Tăiați consola la 1/2 inch; întoarceți marginea sub și sertizați decorativ. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura și toppingul.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare pentru a acoperi merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Amestecați primele 5 ingrediente în procesor.
2
Adăugați cuburi de unt răcite; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până când amestecul seamănă cu nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Aruncați umplutura pentru a redistribui sucurile; transferați în crustă, îngrămădind în centru. Împachetați topping peste și în jurul merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți plăcinta pe foaia de copt până când toppingul este auriu, aproximativ 40 de minute (acoperiți blatul cu folie dacă se rumenesc prea repede). Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Coaceți până când merele din centru sunt fragede când sunt străpunse și umplutura clocotește gros la margini, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Se răcește până se încălzește, aproximativ 1 oră.