Scooped: Înghețată De Pecan Cu Adevărat Untoasă
Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 267 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, sare, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Scooped: cremă de brânză și înghețată cu vârtej de Guava, Scobit: Morcov Halvah Inghetata, și Scooped: curmal japonez și înghețată de miere.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți 8 linguri de unt la foc mediu-mic, apoi amestecați zahărul brun. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți zahărul până când începe să miroasă prăjit și fumat, 2 până la 3 minute.
Adăugați jumătate și jumătate și pastă miso, amestecând pentru a combina. Aduceți la foc mic, amestecând frecvent.
În timp ce amestecul de lactate se încălzește, bateți bine gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Când lactatele încep să baloneze, adăugați o treime din amestec la gălbenușuri, câte o lingură, amestecând constant. Apoi transferați amestecul de gălbenuș în cratiță și amestecați pentru a combina. Reduceți căldura la minim.
Gatiti crema, amestecand frecvent, pana cand acopera spatele unei linguri si un deget glisat lasa o linie curata.
Se ia de pe foc și se amestecă în vanilie și scorțișoară.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient etanș și se răcește peste noapte înainte de a se agita conform instrucțiunilor producătorului.
În timp ce înghețata se agită, prăjiți nucile pecan într-o cratiță mare la foc mediu-mare, cu lingura rămasă de unt și zahăr brun. Amestecați frecvent și gătiți până când pecanele miros prăjite și se întunecă ușor la culoare.
Se adaugă sare după gust și se lasă deoparte.
Când înghețata este terminată, transferați într-un recipient mare etanș sau într-un castron. Se amestecă nuci pecan, apoi se transferă într-un recipient etanș pentru a se răci timp de 4-5 ore; înghețata va fi foarte moale din putinei și are nevoie de timp pentru a seta. Amestecați bine înghețata înainte de servire, deoarece nucile pecan s-ar fi putut scufunda până la fund.