Scooped: Rață Grăsime Caramel Sos De Soia Inghetata
Dacă 43 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Scooped: rață grăsime Caramel sos de soia inghetata ar putea fi un super fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 581 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Scooped: cremă de brânză și înghețată cu vârtej de Guava, Scooped: Înghețată De Pecan Cu Adevărat Untoasă, și Scooped: Înghețată De Lavandă-Isop pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 3 litri, combinați zahărul cu suficientă apă pentru a-l umezi abia.
Se pune la foc mare și se lasă zahărul să se topească și începe să se caramelizeze. Pe măsură ce zahărul se caramelizează, bulele se vor micșora și se vor îngrămădi unele pe altele. Caramelul este aproape gata atunci când barbotarea încetinește semnificativ, iar siropul are culoarea unui bănuț vechi, un chihlimbar închis. Nu amestecați oala în acest moment.
Caramelul va începe să fumeze; lăsați-l timp de trei secunde și apoi amestecați jumătate și jumătate și opriți focul. Dacă caramelul se prinde, se încălzește la foc mic și se amestecă până se dizolvă.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, grăsimea de rață și sosul de soia până se combină bine. Se toarnă în aproximativ 1/3 din amestecul de caramel, amestecând constant, pentru a tempera ouăle. Apoi întoarceți amestecul de ouă în cratiță.
Încălziți crema la foc mic, amestecând frecvent, până când crema acoperă partea din spate a unei linguri și o glisare cu degetul lasă o linie curată.
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se transferă într-un recipient etanș. Se răcește peste noapte la frigider.
Custard se poate coagula ușor peste noapte.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un aparat de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului. Se răcește într-un congelator rece, 3 ore pentru o servire moale și 8 până la 12 pentru o înghețată mai fermă.
Presărați cu un vârf de nucșoară proaspăt rasă chiar înainte de servire. Înghețata se va topi rapid odată scobită.