Scones de roșii Manchego, Ierburi și uscate la soare
Manchego, Ierburi și Scones de roșii uscate la soare ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 216 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zară, roșii uscate la soare gata de utilizare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă brânza, roșiile și busuiocul.
Adăugați zară și albușuri de ou, amestecând doar până se umezesc.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori cu mâinile făinoase. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 8 pene, tăind, dar nu prin aluat. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când biscuiții sunt aurii.