Scones de rozmarin și șuncă

Rozmarinul și biscuiții de șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă servește 4 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 256 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. Un amestec de amestec de biscuiți, smântână, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscuiți de dimineață de Crăciun {aka fasole de vanilie, nucșoară și biscuiți parfumați cu rozmarin}, Lemon Rosemary Scones, și Lemon Rosemary Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Se amestecă împreună amestecul de biscuiți, rozmarinul, smântâna, sarea, șunca și coaja de portocală. Amestecați amestecul în 4 movile mari sau 8 movile mici pe o foaie de prăjituri antiaderentă.
Se presară cu puțin zahăr și se coace.
Coaceți biscuiți timp de 10 până la 12 minute pentru biscuiți Mari, 7 până la 8 minute pentru biscuiți mici.