Scones De Afine-Nuc

Scones De Afine-Nuc
Reteta Scones de afine-nuc ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 12. Această masă de dimineață are 215 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Cu Afine Și Nuci, Scones De Afine-Nuc, și Biscuiți cu nucă de afine și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se toarnă apă peste afine într-un vas cu microunde de 1 litru; se acoperă cu folie de plastic, se pliază înapoi pe o parte pentru a se ventila. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut. Descoperă afine; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se amestecă amestecul Bisquick, zahărul și scorțișoara într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Perle Argintii De ZaharPerle Argintii De Zahar
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Tăiați în 3 linguri de unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă untul-lapte, vanilie, afine și nuci doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Miere De CitriceMiere De Citrice
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aruncați aluatul cu 1/4 cană pe foaia de fursecuri unsuroasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Presărați cu zahăr suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Coaceți 10 până la 11 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Ungeți 1 lingură de unt topit peste biscuiți calzi și presărați cu zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista