Scones Cu Zahăr De Scorțișoară
Reteta scones de zahăr scorțișoară ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă face 6 porții cu 50 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, scorțișoară, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Scones De Scorțișoară Și Zahăr, Scones De Scorțișoară Și Zahăr, și Scones Cu Zahăr De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c). Tapetați o foaie cu hârtie pergament.
Pentru a face aluatul: într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Tăiați untul în amestecul uscat până când seamănă cu făina de porumb grosieră, dar nu se aglomerează. Se amestecă jumătate și jumătate și oul până se combină.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 10 x 6 inci.
Presărați 1 lingură de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară peste jumătate din dreptunghi, apoi pliați-o în jumătate.
Rulați din nou aluatul într-un dreptunghi de 8 x 6 inci.
Presărați restul de lingură de zahăr și linguriță de scorțișoară peste jumătate din dreptunghi, apoi pliați în jumătate.
Bateți aluatul într-un cerc de 6 inci și tăiați-l în 6 pene.
Distanțați uniform panele pe tigaie, presărați cu zahăr și coaceți până devin aurii și doar ferme, 15 până la 17 minute.
Lăsați biscuiții să se răcească pe tigaie timp de 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a se răci.
Se servește cald sau la temperatura camerei.