Scones de caise este un mic dejun european. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 319 de calorii . Această rețetă servește 16 și costă 58 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea pentru frișcă, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ pui de caise , chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite și prăjituri din făină de caise și năut .
Instrucțiuni
1
Pentru crema Devonshire, intr-un castron mare, bateti crema de branza, zaharul de cofetari si vanilia pana devine pufoasa. Bateți treptat suficientă smântână pentru a obține o consistență de întindere. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru scones, combinați ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Adăugați caisele, nucile pecan și coaja de portocală. Cu o furculiță, amestecați rapid 1 cană de smântână pentru frișcă până se umezește.
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Se intoarce pe o suprafata infainata; se framanta de 5-6 ori. Împărțiți în jumătate; modelați fiecare într-o minge. Aplatizați fiecare minge într-o formă de 6 inci. cerc; tăiați fiecare cerc în opt felii.
6
Puneți 1 inch una de alta pe o foaie de copt neunsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Ungeți cu smântâna rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
8
Coaceți la 375° timp de 13-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman