Scoicile De Mare Coquille St. Jacques

Scoicile De Mare Coquille St. Jacques
Scoicile de mare Coquille St. Jacques necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 215 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Risotto de năsturel cu scampi și scoici — Risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques, Coquille St Jacques Pot Pies, și Coquille Saint-Jacques.

Instrucțiuni

1
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță grea la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă treptat în jumătate și jumătate; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Sotati ceapa si telina in 1/2 cana unt topit intr-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciuperci; sot 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Adăugați usturoi; sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați scoici; saut 1 minut. Se amestecă vinul și sosul alb; gatiti, amestecand constant, 2-3 minute sau pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă sarea și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă brânza și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Înveliți 12 coji de scoici cu spray de gătit și așezați-le pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Combinați pesmetul și 1 lingură de unt topit; aruncați bine. Se amestecă amestecul de scoici în cochilii pregătite; se presară cu amestec de pesmet și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până la bule și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Sfat: pentru a împiedica răsturnarea cojilor de scoici pe foaia de copt, presărați foaia generos cu sare de rocă și cuibăriți cojile în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Notă de vin:"
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Lasă-ți imaginația să alerge. Încercați un Chardonnay mare dintr-o țară din Lumea Nouă. Vă sugerez Leeuwin Estate ($6
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
14
de la Margaret River, Australia de Vest sau Lanzerac (2 USD
15
din Stellenbosch, Africa de Sud."--Franklin Ferguson, director de vinuri și manager de bar, Citrine restaurant, Los Angeles, CA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista