Scoicile Cazinou
Dacă $1.02 pe portie cade în bugetul dvs., Scoici Cazinou ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 179 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, condimentul de fierbere a crabului, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Scoicile Cazinou, Scoicile Cazinou, și Scoicile Cazinou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul și încălziți până la pragul fumatului.
Adăugați pancetta, reduceți focul la mediu și gătiți pancetta până când este crocantă, 2 până la 3 minute. Odată gătită, scoateți pancetta cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie și rezervați.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la translucid, 6 până la 7 minute. Odată ce ceapa este gătită, scoateți din tigaie și aruncați într-un bol cu sucul de lămâie, condimentul de fierbere a crabului, untul și pătrunjelul. Topim scoicile cu amestecul de ceapă-plantă, pancetta rezervată și parmezan.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când brânza s-a topit, 10 până la 12 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.