Scoici Învelite Cu Slănină Cu Sos De Miere De Portocale
Scoicile învelite cu slănină cu sos de miere de portocale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 110 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de slănină, căței de usturoi, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoici învelite cu slănină cu sos de pere, Scoici de mare învelite cu slănină servite pe sos cremos Brie, și Cartofi Înveliți Cu Slănină Cu Sos De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați scoici. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute.
Scurgeți scoicile, aruncând marinada.
Așezați slănina pe un raft într-o tigaie pentru pui; se fierbe la 6 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 2 minute sau până când șchiopătează. Înfășurați slănina în jurul scoicilor și fixați-o cu murături din lemn.
Se fierbe 10 până la 15 minute sau până când slănina este crocantă și scoicile sunt gata, întorcându-se după 7 minute.
Serviți scoici cu sos de miere de portocale.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.