Scoici umplute II
Cojile umplute II necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.61 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 546 calorii. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, brânză mozzarella, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Scoici Umplute, Scoici Umplute, și Cochilii Umplute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele de coaja intr-un vas mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Într-o tigaie mare se rumenesc carnea de vită și ceapa.
Într-un castron mare adăugați roșiile tocate, sosul de roșii și brânza de vaci; se amestecă bine.
Adăugați busuioc, oregano, usturoi, sare și piper după gust. Se amestecă până se amestecă bine.
În partea de jos a unui vas de copt 2 litru, se acoperă cu o jumatate de cana de amestec sos de rosii. Umpleți cojile cu amestec de carne de vită și așezați-le una lângă alta în farfurie. Acoperiți cojile umplute cu sosul de roșii rămas și acoperiți cu brânză mozzarella. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de o oră. Se lasă să stea 15 minute și se servește.