Scoici sotate cu pătrunjel și usturoi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 100 de calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Saut Scoici Cu Roșii Cherry, Ceapă Verde Și Pătrunjel, Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel, și Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați scoici cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 8 scoici; saut 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puneți deoparte și păstrați-vă cald. Repetați procedura cu restul de 8 scoici. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Adăugați unt în tigaie; reduceți focul și gătiți până se topește untul. Se amestecă pătrunjelul și usturoiul și se gătește 15 secunde. Întoarceți scoicile în tigaie; aruncați pentru a acoperi.