Scoici sotate cu pătrunjel și usturoi

Scoici sotate cu pătrunjel și usturoi
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 100 de calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Saut Scoici Cu Roșii Cherry, Ceapă Verde Și Pătrunjel, Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel, și Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați scoici cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 8 scoici; saut 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Puneți deoparte și păstrați-vă cald. Repetați procedura cu restul de 8 scoici. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Adăugați unt în tigaie; reduceți focul și gătiți până se topește untul. Se amestecă pătrunjelul și usturoiul și se gătește 15 secunde. Întoarceți scoicile în tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista