Scoici sau midii aburite în bulion condimentat

Scoici aburit sau midii în bulion condimentată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 46 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pene de lămâie, scoici în scoici, coriandru proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici sau midii aburite în bulion condimentat, Midii și scoici cu bulion picant de roșii, și Scoici sau midii aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți în timp ce curățați crustaceele.
Între timp, frecați bine scoicile sau midiile; trageți orice barbă de pe midii. Aruncați crustaceele deschise care nu se închid atunci când sunt atinse.
Întoarceți bulionul la fierbere la foc mare.
Adăugați crustacee, acoperiți și gătiți până când cojile se deschid, 3 până la 6 minute. Lingurați crustaceele și bulionul în boluri.
Se servește cu pene de lămâie.
Tarhon cremos-bulion de șalotă. În tigaie, combinați 1 cană de apă (pentru scoici) sau suc de scoici (pentru midii), 1 cană de vin alb uscat, 1/2 cană de șalotă tocată, 1/4 cană de frișcă și 1 linguriță de tarhon uscat.
Bulion de usturoi-ghimbir. În tigaie, combinați 1 cană de apă (pentru scoici) sau bulion de pui cu conținut redus de sodiu (pentru midii), 1 cană de sake sau vin alb uscat, 1 lingură de usturoi tocat, 1 lingură de ghimbir proaspăt tocat și 1/4 linguriță fulgi de chili fierbinți zdrobiți.
Bulion de roșii-busuioc. În tigaie, combinați 1 cutie (14 1/2 oz.) roșii tăiate cubulețe (inclusiv lichide), 1/2 cană apă (pentru scoici) sau bulion de pui cu conținut redus de sodiu (pentru midii), 1/2 cană ceapă tocată, 1 lingură usturoi tocat și 2 lingurițe busuioc uscat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.