Scoici Oreganata
Această rețetă servește 4. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 119 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați scoici cu coajă tare, cum ar fi scoici manila, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a face acest lucru astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Oreganata, Scoici Oreganata, și Scoici Oreganata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul in ulei intr-un vas greu adanc de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand, pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile și 1/2 lingură de oregano și se gătește, amestecând ocazional, până când roșiile se descompun, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu piper.
Adăugați scoici, amestecând bine pentru a acoperi, apoi acoperiți bine vasul și creșteți căldura până la moderat. Gatiti, amestecand o data, pana cand scoicile se deschid, 5 pana la 7 minute. (Aruncați scoicile care nu s-au deschis după 7 minute.)
În timp ce scoicile gătesc, aruncați împreună firimituri de pâine, coajă și restul de 1/2 lingură de oregano. Împărțiți scoicile și sucurile de tigaie între 4 boluri superficiale, apoi presărați cu pesmet.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.