Scoici la grătar cu unt de ierburi
Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 146 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pene de lămâie, scoici mici, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 120 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici Manila la grătar cu unt de ierburi de lămâie, Scoici locale cu unt de ierburi, și Scoici la grătar cu ghimbir și ierburi cu Bruschetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mediupână când se amestecă bine. Condimentează untul de ierburigust cu sare și piper.
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Așezați scoicile pe grătar și acoperiți grătarul cu capac. Grill până laclamele se deschid, 6-8 minute (aruncați oricecare nu se deschid). Folosiți clești pentru a transfera într-unplatter, având grijă să păstrați cât mai mult sucîn cochilii.
Dot scoici cu unt de plante; lasa sa steapână se topește untul.
Se serveste cald cu lemonwedges alături de stoarcere peste.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.