Scoici La Grătar Cu Unt De Ghimbir Cu Lămâie

Scoici La Grătar Cu Unt De Ghimbir Cu Lămâie
Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, coajă de lămâie, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar, Scoici Manila la grătar cu unt de ierburi de lămâie, și Scoici la grătar cu ghimbir și ierburi cu Bruschetă de roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista