Scoici la grătar cu sos Curry de nucă de cocos

Scoici la gratar cu sos de Curry de nucă de cocos ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 50 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de nucă de cocos-curry, busuioc, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Scoici, Okra și roșii în sos de Curry de nucă de cocos, Scoici, Okra și roșii în sos de Curry de nucă de cocos, și Halibut la grătar cu sos Curry de porumb-nucă de cocos și chutney de roșii Cherry la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale și busuiocul într-un castron mare; adăugați scoici, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Îndepărtați scoicile; aruncați marinada. Grătar, cu capac închis ,la foc mediu-mare (350 până la 40
6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la finalizare.
Se servește cu sos de nucă de cocos-Curry.