Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb

Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici la grătar cu salată mexicană de porumb. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 544 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, maioneză, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb, Scoici La Grătar Cu Salată Mexicană De Porumb, și Scoici de mare la grătar cu salată de porumb.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, aruncați usturoiul și ceapa cu sucul de lămâie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
2
Ungeți porumbul cu ulei și grătiți la foc moderat până când este carbonizat și doar fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați pe o suprafață de lucru și tăiați sâmburii de pe știuleți.
4
Bateți maioneza și pudra de chile în usturoi, ceapă și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați brânza și porumbul în castron și aruncați. Se condimentează cu sare, piper și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
BrânzăBrânză
PiperPiper
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Periați scoicile cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se rumenesc frumos și abia fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți salata de porumb pe 4 farfurii și acoperiți cu scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista