Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici la grătar cu salată mexicană de porumb. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 544 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, maioneză, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici la grătar cu salată mexicană de porumb, Scoici La Grătar Cu Salată Mexicană De Porumb, și Scoici de mare la grătar cu salată de porumb.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, aruncați usturoiul și ceapa cu sucul de lămâie și lăsați să stea 10 minute.
Ungeți porumbul cu ulei și grătiți la foc moderat până când este carbonizat și doar fraged, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o suprafață de lucru și tăiați sâmburii de pe știuleți.
Bateți maioneza și pudra de chile în usturoi, ceapă și suc de lămâie.
Adăugați brânza și porumbul în castron și aruncați. Se condimentează cu sare, piper și sos fierbinte.
Periați scoicile cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se rumenesc frumos și abia fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți salata de porumb pe 4 farfurii și acoperiți cu scoici.
Se servește cu pene de var.