Scoici Glazurate Cu Soia
Dacă 88 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., scoicile glazurate cu soia ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de canolan, miere, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Scoici De Mare Cu Glazură De Soia-Balsamică, și Scoici De Mare Glazurate Cu Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Se toarnă 1/3 cană marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați scoicile; sigilați sacul și întoarceți-l pentru a acoperi. La frigider 20 de minute.
Puneți marinada rămasă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până se îngroașă ușor.
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați scoici pe patru frigarui din lemn metalic sau înmuiat. Broil 4 în. de la căldură timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când scoicile sunt ferme și opace, ungându-se ocazional cu marinata rămasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.