Scoici de mare Jumbo arse cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinaigretă cu ghimbir de soia
O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Dacă $2.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile de mare Jumbo arse cu rucola ofilită, porumb, salată Shiitake și vinaigretă de ghimbir de soia ar putea fi uimitoare fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de fulgi de piper, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse și prăjituri de porumb cu vinaigretă de slănină, Scoici Jumbo Arse, și Salată de rucola de citrice cu scoici prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți vinaigreta: amestecați primele 7 ingrediente împreună într-un robot de bucătărie. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei vegetal de cupă și procesați până când este bine emulsionat. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute pentru ca aromele să se unească. Poate fi preparat cu 1 zi înainte păstrat la frigider.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, șalotă și usturoi tocat amestecând des până când ciupercile își eliberează lichidul. Continuați să gătiți amestecând des până când tigaia devine din nou aproape uscată și ciupercile încep să se rumenească, încă 6 minute. Deglazează tigaia cu vermut.
Adăugați un vârf de sare, fulgi de piper și rucola. Se amestecă până se ofilesc ușor.
Se ia de pe foc. Se amestecă boabele de porumb crude. Puneți deoparte într-un loc cald.Căutați scoicile: condimentați scoicile cu generozitate cu sare și piper.
Puneți o tigaie antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați scoicile și căutați timp de 2 minute, fără a le mișca. Când fundul scoicilor arată frumos rumenit și se eliberează din tigaie, întoarceți-le și căutați cealaltă parte timp de 1 până la 1 minute de MC. Folosind clești, transferați cu atenție scoicile pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie pentru a șterge o parte din oil.To serviți: aruncați salata cu un pic de vinetă.
Așezați câteva pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire. Sus cu o scoică.
Se ornează cu semințe de susan prăjite.