Scoici de mare cu varză și varză înăbușită cu șuncă

Scoici de mare cu varză și varză înăbușită cu șuncă
Scoici de mare cu varză fiartă cu șuncă și Kale este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Scoici condimentate cu varză roșie înăbușită Balsamic, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Scoici cu varză și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in 3 linguri de ulei cu frunze de dafin intr - o oala grea de 6 pana la 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se adauga varza si se mareste focul pana la moderat mare, apoi se sauteaza, amestecand din cand in cand, pana cand varza incepe sa se ofileasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Adăugați stoc (cu carne din jareți de șuncă) și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
VarzăVarză
StocStoc
CarneCarne
5
Se amestecă kale, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se fierbe, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când kale este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
KaleKale
SareSare
6
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se usucă scoicile și se presară ambele părți cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
SareSare
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează scoici de la Bruxelles (fără aglomerare), în 2 loturi, dacă este necesar, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați scoicile într-un vas de copt superficial și păstrați-le la cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Adăugați vin în tigaie și deglazați fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, până când lichidul este redus la aproximativ 2/3 cană. Se amestecă 1 linguriță suc de lămâie, apoi se adaugă sos în amestecul de varză. Condimentați cu sare, piper și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VarzăVarză
PiperPiper
SosSos
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se toarnă orice sucuri de scoici acumulate în vasul de copt în amestecul de varză, apoi se servește amestecul lingurat peste grâu și acoperit cu scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VarzăVarză
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Amestecul de varză poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți și adăugați sucuri de tigaie din scoici înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista