Scoici de mare cu gremolata de coriandru și var de ghimbir Beurre Blanc
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 260 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână vin, unt, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse cu ghimbir-Lime Beurre Blanc și Risotto milanez, Tigaie crocantă cu piele arsă Barramundi cu Curry thailandez roșu Beurre Blanc și Cilantro Gremolata, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă coriandru, usturoi și coajă într-un castron mic.
Fierbeți șalota și ghimbirul în suc de lămâie și vin într-o cratiță mică și grea până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Bateti in unt 1 lingura la un moment dat, adăugând fiecare piesă nouă înainte de cea anterioară a topit complet și, ocazional, de ridicare tigaie de la căldură să se răcească amestec. (Sosul nu trebuie să se încălzească prea mult sau se va separa.)
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-un castron (aruncați solidele), apoi reveniți la tigaia curățată. Condimentează cu sare și piper alb și păstrează cald în timp ce gătești scoici.
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează scoici de la Bruxelles, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite, 4 până la 5 minute în total.
Presărați scoici cu gremolata și serviți cu sos.