Scoici de mare cu gremolata de coriandru și var de ghimbir Beurre Blanc

Scoici de mare cu gremolata de coriandru și var de ghimbir Beurre Blanc
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 260 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână vin, unt, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse cu ghimbir-Lime Beurre Blanc și Risotto milanez, Tigaie crocantă cu piele arsă Barramundi cu Curry thailandez roșu Beurre Blanc și Cilantro Gremolata, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă coriandru, usturoi și coajă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Fierbeți șalota și ghimbirul în suc de lămâie și vin într-o cratiță mică și grea până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateti in unt 1 lingura la un moment dat, adăugând fiecare piesă nouă înainte de cea anterioară a topit complet și, ocazional, de ridicare tigaie de la căldură să se răcească amestec. (Sosul nu trebuie să se încălzească prea mult sau se va separa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-un castron (aruncați solidele), apoi reveniți la tigaia curățată. Condimentează cu sare și piper alb și păstrează cald în timp ce gătești scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
1
Se usucă scoicile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează scoici de la Bruxelles, întorcându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite, 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați scoici cu gremolata și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista