Scoici curry cu spanac
Scoici curry cu spanac este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână smântână, spanac, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste curry prăjite cu spanac și scoici, Scoici De Mare Curry, și Scoici curry cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați ceapa și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă pudra de curry și se gătește 1 minut.
Transferați amestecul de ceapă într-un blender și adăugați pasta de roșii, bulionul și smântâna. Puree până la neted. Întoarceți sosul în tigaie.
Aduceți sosul curry doar la foc mic. Se amestecă spanacul și scoicile. Simmer, acoperit, până când scoicile sunt gata, 5 până la 7 minute.
Alternative de pește: creveți mediu decojite ar fi delicioase fiert la foc mic în sos curry. De asemenea, puteți utiliza scoici de dafin în locul scoicilor de mare mai mari, caz în care reduceți timpul de gătit la trei minute.
Recomandare de vin: Sauvignon blanc este o alegere perfectă pentru a servi cu acest fel de mâncare. Aciditatea sa va merge bine cu spanacul și va funcționa frumos atât cu curry blând, cât și cu scoici. Veți găsi posibilități bune de pe mai multe continente: încercați o sticlă din California, Noua Zeelandă sau Africa de Sud.