Scoici cu Tequila și Chorizo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici cu Tequilan și Chorizo. O porție conține 667 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 88 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei vegetal, chile de arbol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tequila Chorizo scoici pe gratar, Scoici aburite cu Chorizo și Tequila, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc moderat până când strălucește.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând continuu, până când începe să se rumenească, aproximativ 1 minut. Se amestecă cârnații, rupându-l cu o lingură de lemn sau o spatulă. Gatiti pana cand carnatul se rumeneste si se incalzeste, 3 pana la 5 minute.
Transferați cârnații pe o farfurie și dați deoparte.
Se toarnă tequila în tigaie, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Aruncați ardeiul chile în tigaie și continuați să gătiți până când tequila se reduce la jumătate, 1 până la 3 minute. Aranjați scoicile într-un singur strat pe fundul cratiței. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți până când toate scoicile s-au deschis, în total 5 până la 7 minute.
Folosind clești, transferați scoicile deschise într-un vas sau castron mare de mică adâncime. Amestecați sucul de lămâie în tigaie și readuceți cârnații fierți în tigaie, fierbeți încă 2 până la 3 minute. Gustați sosul și condimentați cu sare și piper după cum este necesar. Rețineți că cârnații, precum și lichiorul renunțat de scoici, sunt ambele sărate, deci nu poate fi nevoie de multă sare suplimentară.
Puneți sosul peste scoici și presărați coriandru tocat.
Se servește cu pene de var pe lateral și cu pâine crustă sau chipsuri de tortilla pentru scufundare în sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.