Scoici cu Miso, ghimbir și Grapefruit
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 367 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de cimbru și frunze de oregano, pastă miso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scallops Miso, Scoici cu Grapefruit și slănină, și Scoici arse cu sos de Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din jumătate de grapefruit și rezervați. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja din a doua jumătate, până la carne (aruncați cojile), apoi tăiați între membranele interioare pentru a elibera jumătăți de segmente într-un castron mic.
Într-un blender, suc de grapefruit, miso, oțet de orez și sake până se omogenizează.
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați șalotă și ghimbir și presărați sare și piper. Se amestecă des până când șalotele sunt limpezi, 3 până la 4 minute.
Se toarnă amestecul miso și se amestecă până când sosul clocotește și se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.
Pe o farfurie, amestecați făina, cimbru, oregano și sare și piper după gust. Înveliți scoici în amestec.
Turnați ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare și înclinați tigaia pentru a acoperi. Când este fierbinte, puneți scoici în tigaie, distanțând uniform. Gatiti, intorcand fiecare Scoica o data cu clesti, pana se rumeneste pe ambele parti si opac, dar inca cu aspect umed in centru (taiat pentru a testa), aproximativ 4 minute in total.
Transferați pe o farfurie de servire.
Se toarnă amestecul miso în tigaie și se amestecă, răzuind fundul tigaiei pentru a elibera bucăți rumenite, până la barbotare, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul în jurul scoicilor și se acoperă cu segmente de grapefruit rezervate și arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.