Scoici cu Miso, ghimbir și Grapefruit

Scoici cu Miso, ghimbir și Grapefruit
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 367 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de cimbru și frunze de oregano, pastă miso și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scallops Miso, Scoici cu Grapefruit și slănină, și Scoici arse cu sos de Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din jumătate de grapefruit și rezervați. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja din a doua jumătate, până la carne (aruncați cojile), apoi tăiați între membranele interioare pentru a elibera jumătăți de segmente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Într-un blender, suc de grapefruit, miso, oțet de orez și sake până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Oțet De OrezOțet De Orez
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați șalotă și ghimbir și presărați sare și piper. Se amestecă des până când șalotele sunt limpezi, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
5
Se toarnă amestecul miso și se amestecă până când sosul clocotește și se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MisoMiso
6
Pe o farfurie, amestecați făina, cimbru, oregano și sare și piper după gust. Înveliți scoici în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
7
Turnați ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare și înclinați tigaia pentru a acoperi. Când este fierbinte, puneți scoici în tigaie, distanțând uniform. Gatiti, intorcand fiecare Scoica o data cu clesti, pana se rumeneste pe ambele parti si opac, dar inca cu aspect umed in centru (taiat pentru a testa), aproximativ 4 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
8
Transferați pe o farfurie de servire.
9
Se toarnă amestecul miso în tigaie și se amestecă, răzuind fundul tigaiei pentru a elibera bucăți rumenite, până la barbotare, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă sosul în jurul scoicilor și se acoperă cu segmente de grapefruit rezervate și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ArpagicArpagic
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista