Scoici cu glazură de citrice
Scoici cu glazură de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 204 calorii, 21 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,02 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită coajă de portocală, suc de lămâie, piper și scoici de mare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine cu ulei de măsline, citrice, mac cu glazură de vanilie și citrice, scoici cu citrice și scoici cu citrice și quinoa.
Instrucțiuni
Presărați scoici cu piper și sare. Într-o tigaie mare, prăjiți scoici în 1 lingură de ulei până când sunt fermi și opace.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, gătiți usturoiul în uleiul rămas timp de 1 minut.
Adăugați sucurile, sosul de soia și coaja de portocală. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 5 minute sau până se îngroașă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjiți. Dacă scoicile sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.