Scoici cu cuscus israelian
Scoicile cu cuscus israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.34 pe portie. O porție conține 588 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul perlat, usturoiul, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Scoici arse cu cuscus israelian, Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), și Tabbouleh Cu Cuscus Israelian.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare și amestecați cuscusul, 1 lingură de unt și sarea în apă clocotită. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când cuscusul este fraged și plin, aproximativ 10 minute.
Încălziți restul de 1 lingură de unt și ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă vinul alb, parmezanul, usturoiul și pătrunjelul în ulei fierbinte și unt. Gatiti si amestecati pana cand patrunjelul este fraged si ofilit, 3 pana la 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați scoici la sos; gătiți până când scoicile devin opace, 3 până la 4 minute. Împărțiți cuscusul pe farfurii de servire și acoperiți fiecare porție cu scoici în sos.
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de parmezan și un vârf de pătrunjel proaspăt.