Scoici cu alune și vinetă de unt rumenită
Scallops cu alune și vinaigrette de unt rumenit este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 356 calorii, 3G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de cimbru, șalotă, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Alune, Sparanghel cu scoici, unt rumenit și Prosciutto, și Scoici arse cu sos de lămâie cu unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti untul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana se rumeneste profund si cea mai mare parte a spumei dispare, amestecand frecvent, aproximativ 4 minute.
Transferați untul în castron, rezervând tigaia.
Presărați scoici cu sare, piper și 1/2 linguriță de cimbru; adăugați în tigaia rezervată și gătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile pe farfurie.
Adăugați șalotă, alune și 1 linguriță de cimbru rămas în tigaie; se amestecă 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul rumenit și oțetul; se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Împărțiți năsturelul între 2 farfurii. Se acoperă cu scoici și lingură vinetă caldă peste.