Scoici Coapte Tocate
Scoici coapte tocate este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, scoici, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Scoici Coapte, Scoici Coapte, și Scoici Coapte Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei incalzit timp de 2 pana la 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute, asigurându-vă că nu rumeniți usturoiul. Amestecați scoicile, cimbrul și oregano.
Se ia de pe foc și se amestecă oul bătut. Odată combinate, se amestecă în pesmet și amestec lingura în 4 ramekins; aranja pe o foaie de copt.
Stropiți untul peste fiecare ramekin.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.