Scoici beți peste Cappellini
Bețiv scoici peste Cappellini este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 650 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți paste cu păr de înger, căței de usturoi prăjiți, salată și pansament îmbuteliat și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Bețiv scoici și cârnați, Olive Garden Cappellini Pomodoro, și Scoici Japoneze (Sake Aburit Scoici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti capellini conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, încălziți uleiul și untul împreună într-o tigaie mare.
Adăugați șalotă și 3/4 cană căței de usturoi prăjiți sotati 3 minute, până când șalotă sunt moi.
Adăugați bere și aduceți la foc mic.
Adăugați scoici, acoperiți și fierbeți până când cojile se deschid, aproximativ 5 minute. Folosind clești, îndepărtați 12 scoici și rezervați pentru o altă masă.
Scurgeți capellini, rezervând 1/2 cană apă de gătit pentru paste și adăugați la scoici în tigaie, adăugând pastele rezervate de 1/2 cană, dacă este necesar, pentru a "slăbi" sosul. Se fierbe 1 minut pentru a se încălzi.
Se ia de pe foc și se acoperă cu pătrunjel și parmezan.
Se servește cu o salată verde mixtă și pansament îmbuteliat, dacă se dorește.