Scoici arse cu Succotash
Rețeta de scoici arse cu Succotash este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 208 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână arpagic, Spice boabe de porumb, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Scoici coapte cu Succotash de vară, Scoici arse cu Sucotaș de porumb condimentat și roșii, și Scoici Arse Cu Sos De Carambola, Păstârnac Și Succotash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți succotash: topiți untul într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând des, până când începe să se înmoaie, dar nu este încă colorat. Aproximativ 2 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, setată la foc mediu-mare, până când este foarte fierbinte, dar nu destul de fumat.
Adăugați scoicile în loturi pentru a evita aglomerarea. Gatiti scoicile netulburate pe o parte aproximativ 3 minute pana se formeaza o crusta aurie frumoasa. Întoarceți-le și gătiți încă un minut sau două până când abia sunt translucide în centru.Reîncălziți ușor succotashul dacă este necesar și serviți scoicile deasupra. Se condimentează cu sare și piper.
Se ornează cu arpagicul rămas.