Scoici arse cu sos de sparanghel

Scoici arse cu sos de sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați scoici arse cu sos de sparanghel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,06 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 471 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Supă Cremoasă De Sparanghel Cu Scoici Arse, Scoici cu sparanghel și Pancetta, și Rețetă de scoici cu sparanghel și praz pentru Bebeluși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sareți scoicile: sareți bine scoicile și puneți-le deoparte la temperatura camerei în timp ce faceți sosul de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Gătiți sparanghelul pentru sos: folosiți un cojitor de cartofi pentru a rade stratul exterior de pe sulițele de sparanghel, până la aproximativ trei sferturi din drum până la suliță. Această parte este mai fibroasă și nu se va descompune la fel de bine în blender. Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Fierbeți sparanghelul într-o oală cu apă sărată timp de 5-8 minute. Acest lucru este mai lung decât ați găti în mod normal sparanghelul, dar doriți ca sulițele să se amestece bine mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți sparanghelul din oală. Dacă doriți să păstrați acea culoare verde vibrantă, șocați-le într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Faceți sosul de sparanghel: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Puneți sparanghelul gătit într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați jumătate din bulionul de pui și pur și simplu până se omogenizează. (Dacă doriți o textură și mai fină, puteți împinge pur și simplu printr-o sită cu ochiuri fine sau o moară de alimente.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se toarnă sosul într-o oală mică și se adaugă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se încălzește la foc foarte mic până când untul se topește, dar nu-l lăsați să fiarbă sau chiar să fiarbă. Sosul trebuie să fie cald, nu fierbinte. Dacă sosul este prea gros, puteți adăuga mai mult stoc de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Căutați scoicile pe o parte: uscați scoicile cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Se încălzește o tigaie saut la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați uleiul de gătit și lăsați-l să se încălzească timp de 2 minute. Tigaia trebuie să fie foarte fierbinte. Dacă începe să fumeze, mutați tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Așezați în scoici în tigaie, bine separate unul de celălalt. S-ar putea să fie nevoie să căutați în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Dacă scoicile dvs. sunt mai groase de 1 inch, reduceți căldura la mediu-mare. Majoritatea scoicilor de mare au aproximativ un centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
16
Lăsați-i să se coacă fără să se miște cel puțin 3-4 minute.
17
Fii cu ochii pe ei. Veți vedea o crustă care începe să se formeze pe marginea exterioară a scoicii, iar carnea va începe să se albească în sus. Un moment bun pentru a verifica Scoica este atunci când vedeți un inel maro auriu la marginea scoicii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Încercați să – l ridicați cu clești și, dacă vine curat, verificați-l-ar trebui să vedeți o căutare aurie adâncă. Dacă nu, lăsați-l înapoi și continuați să ardeți.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
19
Căutați scoicile pe cealaltă parte: când scoicile sunt bine arse pe o parte, întoarceți-le și căutați la foc mare timp de 1 minut (dați sau luați). Apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
20
Căldura reziduală va continua să gătească scoicile câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
21
Lăsați scoicile să gătească cel puțin încă un minut sau mai mult dacă vă plac scoicile bine făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
22
Serviți: pentru a servi turnați puțin sos în mijlocul farfuriei, deasupra cu scoici, cu partea mai rumenită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
23
Serviți imediat.
24
Garnisiți cu puțin pătrunjel tocat dacă doriți și poate cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista