Scoici arse cu sos de sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați scoici arse cu sos de sparanghel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,06 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 471 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Supă Cremoasă De Sparanghel Cu Scoici Arse, Scoici cu sparanghel și Pancetta, și Rețetă de scoici cu sparanghel și praz pentru Bebeluși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sareți scoicile: sareți bine scoicile și puneți-le deoparte la temperatura camerei în timp ce faceți sosul de sparanghel.
Gătiți sparanghelul pentru sos: folosiți un cojitor de cartofi pentru a rade stratul exterior de pe sulițele de sparanghel, până la aproximativ trei sferturi din drum până la suliță. Această parte este mai fibroasă și nu se va descompune la fel de bine în blender. Tăiați sulițele de sparanghel în bucăți de 2 inci.
Fierbeți sparanghelul într-o oală cu apă sărată timp de 5-8 minute. Acest lucru este mai lung decât ați găti în mod normal sparanghelul, dar doriți ca sulițele să se amestece bine mai târziu.
Scoateți sparanghelul din oală. Dacă doriți să păstrați acea culoare verde vibrantă, șocați-le într-o baie de gheață.
Faceți sosul de sparanghel:
Puneți sparanghelul gătit într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați jumătate din bulionul de pui și pur și simplu până se omogenizează. (Dacă doriți o textură și mai fină, puteți împinge pur și simplu printr-o sită cu ochiuri fine sau o moară de alimente.)
Se toarnă sosul într-o oală mică și se adaugă untul.
Se încălzește la foc foarte mic până când untul se topește, dar nu-l lăsați să fiarbă sau chiar să fiarbă. Sosul trebuie să fie cald, nu fierbinte. Dacă sosul este prea gros, puteți adăuga mai mult stoc de pui.
Se adaugă sare după gust.
Căutați scoicile pe o parte: uscați scoicile cu un prosop de hârtie.
Se încălzește o tigaie saut la foc mare.
Adăugați uleiul de gătit și lăsați-l să se încălzească timp de 2 minute. Tigaia trebuie să fie foarte fierbinte. Dacă începe să fumeze, mutați tigaia de pe foc.
Așezați în scoici în tigaie, bine separate unul de celălalt. S-ar putea să fie nevoie să căutați în loturi.
Dacă scoicile dvs. sunt mai groase de 1 inch, reduceți căldura la mediu-mare. Majoritatea scoicilor de mare au aproximativ un centimetru.
Lăsați-i să se coacă fără să se miște cel puțin 3-4 minute.
Fii cu ochii pe ei. Veți vedea o crustă care începe să se formeze pe marginea exterioară a scoicii, iar carnea va începe să se albească în sus. Un moment bun pentru a verifica Scoica este atunci când vedeți un inel maro auriu la marginea scoicii.
Încercați să – l ridicați cu clești și, dacă vine curat, verificați-l-ar trebui să vedeți o căutare aurie adâncă. Dacă nu, lăsați-l înapoi și continuați să ardeți.
Căutați scoicile pe cealaltă parte: când scoicile sunt bine arse pe o parte, întoarceți-le și căutați la foc mare timp de 1 minut (dați sau luați). Apoi opriți focul.
Căldura reziduală va continua să gătească scoicile câteva minute.
Lăsați scoicile să gătească cel puțin încă un minut sau mai mult dacă vă plac scoicile bine făcute.
Serviți: pentru a servi turnați puțin sos în mijlocul farfuriei, deasupra cu scoici, cu partea mai rumenită în sus.
Garnisiți cu puțin pătrunjel tocat dacă doriți și poate cu o pană de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.